Transplanti i flokëve A.Tsilosani në Kiev

Transplanti i flokëve në Ukrainë në bashkëpunim me klinikën Anacosma dhe në Gjeorgji në Klinikën Akaki Tsilosani

Falas 10 min Chat

Na dërgoni fotografi nëpërmjet WhatsApp, Telegram, ose E-mail, dhe ne do të kthehemi tek ju me çmimin, metodën dhe numrin e rrushfeteve
+995 591024004

Emërimi i librit

Ne jemi duke ofruar ballë për ballë, si dhe konsultime online me Dr. Tsilosani ndër të tjera në Kiev, në Tbilisi, dhe shumë vende të tjera në mbarë botën
[email protected]

Transplanti i flokëve FUE (pa shenjë)

  • Pa shenja dhe pa dhimbje
  • Operacionet zgjasin disa orë
  • Koha e shkurtër e shërimit

FUT (operacione të mëdha)

  • Pa dhimbje dhe shenja mezi të dukshme
  • Transplanti i gjatë i flokëve është i mundur
  • Transplantim pa rruajtje të mundshme

Transplanti i vetullave dhe mjekrës

  • Pa dhimbje dhe pa shenja
  • Kryer me metodën FUE
  • Pamje natyrale

Para/Pas Transplantit të Flokëve

Metodat e transplantimit të flokëve

Transplanti i flokëve në klinikën Anacosma nga Dr. Akaki Tsilosani

Na kontaktoni direkt për të planifikuar një transplant flokësh në Kiev, ose kudo tjetër në Ukrainë. Në Kiev të Ukrainës, ne po punojmë ngushtë me
klinikën Anacosma
për transplantimin e flokëve.
Dr. Akaki Tsilosani kryen rregullisht operacione dhe konsultime personalisht në Kiev të Ukrainës.

Dr. Akaki Tsilosani

Mjek, PhD, Bashkëpunëtor i ISHRS

Me teknologjitë moderne të transplantimit të flokëve dhe mjekët profesionistë, Instituti Tsilosani garanton se flokët tuaj mund të restaurohen. Në Klinikën Anacosma, ne po ofrojmë të gjitha llojet e operacioneve të transplantit të flokëve për një çmim të përballueshëm.

R
22+ Vjet përvojë
R
Mbi 21 milionë rrushfete të transplantuara
R
12.000+ Transplante flokësh të suksesshme

Chat & Konsultime falas

Falas 10 min Chat

Na dërgoni fotografi nëpërmjet WhatsApp, Telegram, ose E-mail, dhe ne do të kthehemi tek ju me çmimin, metodën dhe numrin e rrushfeteve
+995 591024004

Emërimi i librit

Ne jemi duke ofruar ballë për ballë, si dhe konsultime online me Dr. Tsilosani ndër të tjera në Kiev, në Tbilisi, dhe shumë vende të tjera në mbarë botën
[email protected]

Pyetje që bëhen shpesh

SA KUSHTON TRANSPLANTI I FLOKËVE?

Kostoja e një transplanti mesatar të flokëve në Ukrainë fillon në rreth 2,500 dollarë dhe zakonisht shkon më e lartë. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se kjo do të jetë kostoja edhe për ju.
Çdo rast i transplantit të flokëve është unik dhe kërkon një rishikim specifik për të pasur një çmim të saktë. Në varësi të shkallës së rënies së flokëve, llojit të flokëve, llojit të transplantit dhe nga vijnë flokët e dhurimit, çmimi mund të ndryshojë.
Nëse dëshironi të zbuloni se sa mund të kushtojë procedura juaj, na kontaktoni dhe na pyesni çdo gjë tjetër që mund të dëshironi të dini gjithashtu!

KU NDODHET INSTITUTI AKAKI TSILOSANI I TRANSPLANTIMIT TË FLOKËVE?

Ekipi ynë me Dr. Tsilosani po kryen operacione në mbarë botën në shumë nga klinikat tona partnere, duke përfshirë Kievin, Ukrainën, në klinikën tonë partnere Anacosma dhe vende të tjera në mbarë botën.

Për më tepër, ne operojmë në Tbilisi, Jerevan, Dubai dhe shumë vende të tjera.

A MË BIEN FLOKËT PAS TRANSPLANTIT TË FLOKËVE?

Flokët e parë do të bien menjëherë pas transplantit. Kjo nuk është arsye për panik, është thjesht një reagim normal. Rrushfetet e transplantuara qëndrojnë. Gjatë muajve të ardhshëm, flokët do të fillojnë të rriten përsëri, dhe ju do të filloni të shihni rezultatet. Pas kësaj, flokët e transplantuar nuk bien.

Me metodën tonë të gjatë të transplantimit të flokëve, ju mund edhe të paraqisni rezultatet menjëherë pas operacionit.

SA KOHË PAS TRANSPLANTIT TË FLOKËVE DO TË FILLOJ TË SHOH REZULTATET?

Ju mund të filloni të prisni të shihni rezultatet disa muaj pas operacionit. Megjithatë, në varësi të metodës së transplantimit të flokëve të përdorur, duhen 6-9 muaj për të treguar shumicën e rezultateve dhe deri në 12 muaj për të parë Rezultatet përfundimtare.

Kjo për shkak se duhet kohë që flokët e sapo shartuar të përshtaten me pozicionin, të krijojnë lidhje me enët e gjakut, të shërohen dhe të fillojnë të prodhojnë keratinën e nevojshme që flokët të rriten. Edhe pse kjo mund të duket si një kohë e gjatë, procesi i shëndetshëm duhet të shpaloset. Sigurisht, ka raste kur mund të nevojitet më pak ose më shumë kohë, por 6-9 muaj është koha përgjithësisht e pranuar dhe mesatare e kërkuar për shumicën e rasteve.

A DHEMB TRANSPLANTI I FLOKËVE?

Të gjitha operacionet e transplantit të flokëve bëhen me anestezi lokale që e pengojnë pacientin të ndjejë ndonjë dhimbje gjatë procesit. Disa mund të ndjejnë njëfarë presioni ose sikleti, por në shumicën e rasteve, nuk ka dhimbje të pranishme gjatë vetë procesit. Edhe pse mund të duhen deri në disa orë, sedacioni i rregullt dhe prania e një ekipi profesional sigurojnë kalimin e shëndetshëm të kohës me pak ose aspak siklet për personin që merr transplantin e flokëve.

Edhe në periudhën post-operative, dhimbja është minimale dhe mund të trajtohet me përdorimin e qetësuesve më të thjeshtë, siç është Ibuprofeni. Shumica e pacientëve do të përjetojnë presion, ënjtje të lehtë dhe siklet të lehtë për një javë pas operacionit. Megjithatë, kjo pritet dhe do të kalojë menjëherë pas kësaj.

Pyet Dr. Tsilosani

Na dërgoni mesazh për të planifikuar një konsultim falas ose për të mësuar rreth çmimit, metodës ose numrit tonë të rrushfeteve për transplantimin e flokëve tuaj

+995 591024004

1 Mikheil Chiaureli Ln, 0160, Tbilisi, Gjeorgji