Pyet Dr. Tsilosani

Na dërgoni mesazh për të planifikuar një konsultim falas ose për të mësuar rreth çmimit, metodës ose numrit tonë të rrushfeteve për transplantimin e flokëve tuaj

+995 591024004

1 Mikheil Chiaureli Ln, 0160, Tbilisi, Gjeorgji

Chat & Konsultime falas

Falas 10 min Chat

Na dërgoni fotografi nëpërmjet WhatsApp, Telegram, ose E-mail, dhe ne do të kthehemi tek ju me çmimin, metodën dhe numrin e rrushfeteve
+995 591024004

Emërimi i librit

Ne jemi duke ofruar ballë për ballë, si dhe konsultime online me Dr. Tsilosani ndër të tjera në Kiev, në Tbilisi, dhe shumë vende të tjera në mbarë botën
[email protected]