Trajnim për transplantin e flokëve për mjekët dhe infermierët

Klinika Dr. Akaki Tsilosani ofron një mundësi për mjekët dhe infermierët për të mësuar duart e transplantimit të flokëve. Kursi i trajnimit të transplantit të flokëve kërkon gjashtë ditë për t’u përfunduar dhe ju mundëson të filloni praktikën tuaj të transplantit të flokëve. Ajo mbulon të gjitha metodat kyçe të transplantit të flokëve, incl. FUE, FUT, transplanti i flokëve të gjatë, transplanti i vetullave, transplanti i mjekrës dhe më shumë.

Kursi ynë quhet “Transplantimi i flokëve, teknologjitë moderne dhe metodat e avancuara”. Një kurs gjithëpërfshirës i teorisë dhe praktikës për të filluar praktikën tuaj të transplantit të flokëve. Përparimet e fundit në transplantimin e flokëve. Ndihmë për marrjen e materialeve dhe teknologjive dhe këshilla për fillimin e biznesit tuaj.

Dr. Akaki Tsilosani kryen konsultime për transplantin e flokëve në Ukrainë

Kursi Ndërkombëtar i Transplantit të Flokëve

Dr. Akaki Tsilosani (FISHRS), një ekspert i njohur në këtë fushë, ka më shumë se 10 vjet që ndan përvojën e tij të gjerë me kolegët e rinj. Ai gjithashtu zhvillon kurse trajnimi si për fillestarët, ashtu edhe për mjekët e arritur. Shkolla jonë ka trajnuar me sukses më shumë se 450 mjekë nga e gjithë bota, shumica e të cilëve janë bërë të suksesshëm në fillimin e praktikave të tyre në vendet e tyre përkatëse dhe tani janë anëtarë aktivë të ISHRS.

Kursi i plotë i trajnimit për mjekët fillestarë zgjat për një javë dhe mbulon të gjitha aspektet e transplantimit të flokëve, duke përfshirë teorinë dhe praktikën. Trajnimi zhvillohet në Institutin e Transplantimit të Flokëve Dr. A. Tsilosani, i cili është i pajisur me teknologjitë më të fundit dhe konsiderohet si qendra më e mirë në botë e transplantimit të flokëve. Të trajnuarit jo vetëm që kanë mundësinë të marrin pjesë në procedurë, por edhe të kryejnë të gjitha aspektet e saj, si projektimi i vijës së flokëve, administrimi i anestezisë, nxjerrja e materialit dhurues, përgatitja e rrushfeteve dhe implantimi i tyre nën mbikëqyrjen e Dr. A. Tsilosani. Gjatë trajnimit, të trajnuarit do të mësojnë dhe kryejnë procedura të ndryshme, duke përfshirë:

R
Metoda e nxjerrjes së njësisë follikulare (FUE)
R
Metoda e transplantimit të njësisë follikulare (FUT)
R
Metoda e transplantit të flokëve të gjatë (LHT)
R
Metoda e transplantit të flokëve të trupit (BHT)
R
Metoda e transplantit të vetullave (BHT)
R
Metoda e transplantit të mjekrës (BHT)
R
Metoda e Teknikës së Kombinimit (FUT+FUE)
Dr. Akaki Tsilosani kryen konsultime për transplantin e flokëve në Ukrainë

Përveç trajnimit të mjekëve fillestarë, Instituti i Transplantimit të Flokëve i Dr. A. Tsilosani ofron edhe kurse për kirurgët me përvojë që duan të rrisin aftësitë e tyre dhe të mësojnë rreth metodave më të fundit në transplantimin e flokëve.

Kirurgëve dhe ndihmësve të tyre që përfundojnë programin e trajnimit në Institutin e Transplantimit të Flokëve të Dr. A. Tsilosani do t’u jepet një çertifikatë e njohur ndërkombëtarisht. Kjo çertifikatë përfshin dokumentacionin e numrit të procedurave të transplantimit të flokëve që stazhieri ka kryer nën mbikëqyrjen e Dr. A. Tsilosani në institut.

Chat & Konsultim falas me Dr. Akaki Tsilosani

Falas 10 min Chat

Kontakto me ne për të gjetur se kur dhe ku mund të kryhet kursi i trajnimit të transplantimit të flokëve apo sa do të kushtojë
+995 591024004

Emërimi i librit

Ne jemi duke ofruar ballë për ballë, si dhe konsultime online me Dr. Tsilosani ndër të tjera në Kiev, në Tbilisi, dhe shumë vende të tjera në mbarë botën
[email protected]

Çfarë mbulon kursi?

Kursi përfshin trajnimin në të gjitha teknikat e transplantit të flokëve: FUT, FUE, Transplanti i Flokëve të Gjatë dhe BHT (Transplantimi i Flokëve të Trupit).

Stazhieri mëson të gjitha aspektet e restaurimit të flokëve ndërsa punon drejtpërdrejt me pacientët (përvojë e plotë praktike), gjë që e bën kursin shumë efektiv. Pas përfundimit të kursit, mjeku mund të fillojë menjëherë praktikën e tij/saj dhe të kryejë procedurat e restaurimit të flokëve në mënyrë të pavarur.

Si pjesë e kursit, mjekët mësojnë edhe detyrat e një tekniku/asistenti (përgatitja e rrushfeteve nën stereomikroskop dhe implantimi i tyre).

Gjatë trajnimit, mjekët marrin pjesë në procedurat që marrin rolin e një kirurgu kryesor si dhe të një ndihmësi kirurgjik. Në rastin e parë, stazhieri kryen operacionin nën mbikëqyrjen e Dr. Tsilosani. Në rastin e dytë, kirurgjia kryhet nga Dr. Tsilosani ndërsa stazhieri e ndihmon atë.

Gjatë programit, të trajnuarit marrin pjesë në 6-8 operacione, gjatë të cilave akciza dhe implantojnë rrushfete. Për shkak të një sasie të madhe të trajnimit praktik, në fund të kursit, stazhieri është 100% i gatshëm për të punuar në mënyrë të pavarur me pacientin.

Dr. Akaki Tsilosani kryen konsultime për transplantin e flokëve në Ukrainë

Pyetje që bëhen shpesh

SA KUSHTON KURSI I TRAJNIMIT TË TRANSPLANTIT TË FLOKËVE?

Kurset mund të zhvillohen në Tbilisi (Gjeorgji), Kiev (Ukrainë), Jerevan (Armeni), Moskë (Rusi), Kuvajt dhe Dubai. Çmimi i programit varet nga vendndodhja. Ju lutem kontaktoni me ne dhe ne do të kthehemi tek ju së shpejti.

KUSH E DREJTON KURSIN E TRAJNIMIT?

Dr. Akaki Tsilosani, Fellow of ISHRS, Themeluesi i Institutit Dr. Tsilosani po e zhvillon personalisht këtë kurs unik. Ekspert i restaurimit të flokëve me famë botërore, profesor në Akademinë Amerikane të Mjekësisë Estetike, lektor në Institutin Botëror FUE, Anëtar i Komuniteteve Prestigjioze Shkencore (ISHRS, AAHRS).

Dr. Tsilosani ka trajnuar mbi 450 mjekë dhe infermierë nga Evropa, Amerika, Azia, Australia, e më shumë.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Pyet Dr. Tsilosani

Na dërgoni sms për të planifikuar një konsultim falas me Dr. Tsilosani ose për të mësuar më shumë rreth programit të trajnimit të transplantit të flokëve.

+995 591024004

1 Mikheil Chiaureli Ln, 0160, Tbilisi, Gjeorgji